Når du sluger en kamel….

Kropsterapien har givet mig en helt ny vinkel på alle de gamle talemåder. Vi har i generationer lige siden sproget blev til, brugt det til at beskrive, hvordan vores psyke og krop hænger uløseligt sammen.

Har du nogensinde tænkt over, at en stivnakket person nok døjer med nakkeproblemer og kraftige spændinger i nakken? Tror du mon nakkeproblemerne ville forsvinde, hvis personen gav lidt slip og stoppede med at være så stædig?

I kropsterapien arbejder vi med at finde frem til de underliggende årsager til spændinger og problemer i kroppen. Vi bruger meget de gamle talemåder og ordsprog fordi de kan så enkelt fortælle os, hvordan vi kan spørge ind til årsagerne, så det bliver indlysende hvordan problemet skal takles.

Hvor bliver kamelen mon af?

Så lad os sige du er typen der sluger mange kameler i løbet af en dag. Du får ikke lige sagt fra, eller sagt din mening. Du lader ting, der betyder noget for dig stå hen, fordi du ikke vil skabe uro og sure miner. Alle de kameler, hvor bliver de af? Tror du bare de forsvinder, selvom de sidder og nager dig og du ikke føler du blev hørt?

Det tror jeg ikke. Jeg tror, at alle de mange kameler, de har fundet sig en lejr inde i dig. De sidder og brokker sig og gnaver i dig og skaber en masse spændinger i din krop, som du ikke bare kommer af med uden videre. Jo længere de sidder der, jo mere ravage laver de.

Tager du meget på dine skuldre?

Det kan også være, at du er en der tager meget på dine skuldre. Du tager ansvar, som måske ikke er nødvendigt, du bærer rundt på byrder. Måske er du leder, men egentlig ikke typen, der elsker at være det. Måske tog du rollen bare fordi der manglede en. Det kan også være at du er den der holder sammen på hele familien og tænker, at hvis du ikke gjorde det, så ville det hele falde fra hinanden.

Lur mig om du ikke har lidt ondt i skuldrene, eller døjer med problemer lige i det område.. Måske mærker du det ikke til daglig, men når jeg går i gang med dine skuldre, så er jeg faktisk ikke i tvivl om, at der sidder noget der.

Pointen er, at det som regel passer. Kroppen er super intelligent og den er som et landkort over vores følelser og tanker og liv. Før jeg begyndte at behandle havde jeg ikke troet det hang helt så præcist sammen hver eneste gang, men jeg har faktisk aldrig oplevet, at det ikke passede på en eller anden måde. Som i aldrig.

Prøv en behandling til halv pris

Der er altid 50 % på den første behandling, så du kan få en fornemmelse af, hvad det er jeg gør og kan finde ud af om det er noget for dig. Du er også velkommen til at ringe eller skrive til mig, så du kan høre om det giver mening for dig. Dog er jeg ikke tit på telefonen, da jeg enten underviser, behandler eller er nærværende derhjemme. I så fald ringer jeg tilbage, når der er tid.

Book en behandling.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *