Anbefalinger

“Jeg kender Kiri helt tilbage fra 2009 og mit første job i København.
Meget er sket siden – og senest, da min krop tydeligt sendte signaler om at være presset/stresset, var Kiri vaks at byde ind og VIRKELIG hjælpe mig.
Med kyndig vejledning og fokus på min krop samt adfærd guidede hun mig nænsomt væk fra automat reaktioner og hen mod en mere afslappet krop i muskler og anspændte knudepunkter. Tak fordi du greb mig, igen Kiri som sendt fra himlen.”
– Vivi Mindedal, projektleder og ildsjæl

“Både din kropsterapi og yogaundervisning er og har været meget støttende for mig (hjerte). Og jo, det er måske særligt fordi jeg kan mærke at det er noget du gerne vil give videre og at det kommer fra et kærligt sted. Jeg er faktisk meget taknemmelig :)”
– Anna, elev og klient siden 2015

“Behandlinger ved Kiri er fantastiske og alle burde prøve det. Hun har en særlig evne til at åbne op for de ømheder og tanker, som kroppen bærer rundt på. Efter en behandling hos Kiri føler jeg mig let både fysisk og psykisk. Jeg føler mig set, som den person jeg er i hendes behandlinger, og det er unikt.”
Mai Stærk Jørgensen, tidligere sygeplejerske, nu studerende.

“Jeg kom til Kiri pga. en traumatisk fødsel, der påvirkede mig dagligt flere år efter. Jeg havde hidtil tilbragt uendelige timer i “snakke-terapi”, hvilket havde været meget givende og bibragt mig en værdifuld forståelse af mig selv og min historie. Men jeg var samtidig kommet til et punkt, hvor jeg følte jeg ikke kunne komme videre. Som om der sad en kropslig smerte og uro, som jeg ikke kunne komme i kontakt ved.

Jeg glemmer ikke, da hun trykkede mig på et særligt ømt punkt på bentøjet og spurgte om jeg var meget vred og om jeg mon gav den følelse luft. Det ramte mig, for jeg følte en dyb og skamfuld vrede mod det fødested, som havde hjulpet min søn til verden, men som havde fejlet og svigtet.

Mødet med Kiri og kropsterapien var fuldstændig mindblowing (på den gode måde) og endte med at blive et vendepunkt, hvad angik selvindsigt og heling.

Så hermed mine varmeste anbefalinger af Kiri”
– Mathilde Riise, Mor, tidligere lærer og systemkritiker

Du får min krop til at sladre om ting, som jeg ikke altid formår eller har lyst, at sætte ord på. De ting du finder giver altid mening. Det har hjulpet mig til at se nogle ting. Det har også sat nogle ting i perspektiv; ting jeg ikke har kunnet få mig selv til at se på, men når kroppen har sladret, har jeg været nødt til det.

Du behandler hele min krop og mit sind. Ikke bare en nakkehovedpine. Du gør mig tryg, og du hjælper mig.
– Inge-Lis Lund, Sygeplejerske

Hvad kiropraktor og Fys ikke ikke kunne klare på 2 måneder, rettede Kiri rigtig godt op på på 2 behandlinger. Jeg er hooked.
– Camilla Aurvig, Grafisk guru

Kiri has magic hands! I’ve got pain and stiffness in my right neck, shoulder, and arm. I couldn’t even put my arm up. She gave me 10’ body therapy (even not a full one!) with massage, acupressure, meridians, zone therapy; I could feel the pains – good pains tho – at the spots she pressed. Any spot her hands went through, she explained to me which part of my body it connects to; ie. intestine, kidney, etc and what could be the possible causes to the pains. Only after 10 minutes, all the pains gone; just like miracle!!! I wish Kiri was living here in Vietnam so I could get her treatment when needed!
– Giang Tran, Leder af NGO