Booking

Hvis du kan mærke at det er tid til at du skal dybere og ind og få givet slip på gamle mønstre, traumer eller overbevisninger, der ikke længere støtter dig, så kan du booke en første undersøgelse og behandling med mig, så vi kan finde frem til om det er mig der skal guide dig og stå ved din side.

I et forløb hos mig kan du forvente et dybt nærvær og en kærlig interesse i at finde ind til kernen og årsagen til at du oplever en ubalance (eller flere ubalancer). Jeg arbejder med din krop, dit sind og din forbindelse til dig selv både gennem kropsterapi og gennem yoga, meditation og coaching.

Jeg er særligt god til at tilpasse forløbet til det DU har behov for og der hvor du er på din rejse. Jeg lytter, spørger nysgerrigt, mærker efter, og udsætter dig kun for ‘opgaver’ og øvelser som jeg kan mærke at du er klar til at gennemgå.

BOOK DIN FØRSTE UNDERSØGELSE OG BEHANDLING

Jeg vil meget gerne tale med dig og behandle dig inden vi starter et forløb sammen, så vi begge to er sikre på at kemien fungerer og at jeg er den rigtige til at støtte dig på din rejse.

Den første undersøgelse og behandling varer 75 minutter og koster 1100 kr.

Du kan booke din behandling her.

Opstarter vi et forløb sammen eller booker du din første undersøgelse eller behandling gælder følgende betingelser:

* Alle behandlinger er forudbetalte
* Købte, påbegyndte og afsluttede behandlingsforløb refunderes ikke
* Afbud eller ændringer af din tid skal ske senest 24 timer før den bookede behandling på tlf. eller sms. Email og telefonsvarerbeskeder er ikke gældende som afbud. Jeg bekræfter herefter dit afbud. Ved afbud senere end 24 timer før aftalen kræver jeg fuld betaling.
* Alle behandlingsforløb er personlige og kan ikke overdrages til andre
* Min tavshedspligt er en selvfølge

INVESTERING

Et forløb hos mig er som en transformerende rejse og det er en investering i dit forhold til dig selv. Du vil både føle dig friere i din krop, og friere i livet, generelt.

Et forløb varer mellem 10 – 16 uger og inkluderer minimum 7-10 kropsterapeutiske behandlinger. Mødet vil altid indeholde kropsterapi og samtale og kan indeholde introduktion til bestemte yogaøvelser, meditationer eller afspænding.

Jeg engagerer mig i dig og din udvikling, når du engagerer dig og investerer i dig selv.

MERE INFO

Er du i tvivl om kropsterapi og hvordan det vil kunne påvirke dig, kan du læse den officielle information fra Totum Kropsterapi Skolen.