Hjernerystelse/Piskesmæld

Jeg har selv været et meget svært sted da jeg i 2010 pådrog mig en alvorlig hjernerystelse og piskesmæld. På trods af lægernes dystre meldinger om kronisk hovedpine og livsvarige mén, har jeg fundet vej til et liv uden smerter og uden varige mén, og jeg føler mig stærkere både mentalt og fysisk end jeg gjorde før min hjernerystelse.

Alt det jeg har lært og gennemgået vil jeg gerne dele ud af, for jeg synes faktisk nærmest at det er unfair, hvis jeg bare holder det for mig selv.

Klik på billedet for at hente lydfilen.

Jeg arbejder lige nu på at skabe det helt perfekte 8 ugers forløb til dig, der har brug for at komme styrket ud af din oplevelse med hjernerystelse. Det vil blive et forløb med et ugentligt tema, opgaver (som selvfølgelig er tilrettelagt med din hjernerystelse in mente), mulighed for at tjekke ind hver uge og sparre med andre OSV.

Indtil forløbet er klar kan du dykke ned i mine mindre kurser, herunder:
FEM LÆKRE TING DU GERNE MÅ LAVE NÅR DU HAR HJERNERYSTELSE
og
FÅ FUT I DINE FREMSKRIDT.

Du kan også støtte din heling med din helt egen CONCUSSION BACK TO LIFE PLANNER. I denne planner har jeg gjort det let for dig hver dag at få skrevet en status på dine symptomer, din energi, dine aktiviteter m.m. så du kan få et overblik over, hvad der trigger symptomer og hvad der gør dig godt.

Det er også muligt at melde dig til YOGA hos mig. Enten gennem aftenskolen PAS PÅ HOVEDET eller på et almindeligt hold. Dog er intensiteten tilpasset bedre hos aftenskolen. Klik her for at se aktuelle hold lige nu.