Jeg er lidt indviklet….

Da jeg i 2011 begyndte at modtage behandling for mine langtidsfølger efter hjernerystelse hos en akupunktør forklarede hun mig, at sådan som hun ser på det, så var det ligesom mit energisystem havde været udsat for et jordskælv og det hele var styrtet sammen. Nu skulle alle murbrokkerne stykkes sammen til et nyt hus og det tager selvsagt sin tid. 

Sådan som jeg ser det, så forestiller jeg mig et garnnøgle, der er helt filtret ind. Der kan være uendelig mange grunde til at garnnøglet er filtret, men hvis vi bare hiver i den ene ende, så går det i hårdknude. Det kan også være vi forsøger at holde os ude af hårdknuden og holder på en masse ender på samme tid og gør alt hvad vi kan for ikke at tabe dem. Eller måske lader vi bare stå til og håber på at garnnøglet vil vikle sig selv ud igen. 

Indvikling og udvikling

Uanset, hvordan vi vælger at gå til vores indvikling, så vil vi i mange tilfælde møde knuder, som viser sig i form af følelser (eller mangel på samme), muskelspændinger, smerter eller lignende. Jeg tror at alle mennesker er lidt indviklede. Det kan næsten ikke undgås, når vi vokser op, møder mennesker, vores hjerte knuses, venner forlader os, vi bliver fyret, en forælder dør, osv. osv. Indimellem kan vores garnnøgle være filtret ind i andres samtidig og komplicere tingene. 

Min egen proces med at filtre mig ud handler bl.a. om at blive opmærksom på, hvad der er mit garnnøgle og hvad der ikke er mit – og så filtre mig ud af de andres. Det handler også om at finde frem til, hvilken tråd, der skaber de største knuder og så få den viklet fri, så jeg har bedre overblik til de mindre knuder. 

Kroppen giver besked

Min krop og mine følelser giver besked, når der er knuder i sigte. Jeg mærker efter og får ofte ondt i nakken, ryggen eller under fødderne. Jeg får hovedpine, bliver træt, kan ikke sove godt. Får tankemylder, og lader mig rive med af følelser, som egentlig ikke passer ind eller er relevante for situationen. 

Når det sker, så går jeg på yogamåtten og bevæger mig rundt i kroppen, for at løsne stivhed og ømhed op og ret ofte er det nok. Hvis det ikke er nok, så må der meditation eller behandlinger til, for jeg ved, at hvis jeg bliver i ubalancen, så bliver den værre og sætter sig fast og så bliver det kun sværere at få viklet mig ud igen. 

Det jeg kan gøre for dig er, at gøre dig bevidst om dine knuder. Når du først ved, hvad dine knuder handler om vil det være lettere at give slip og få dem løst. 

Læs mere eller book en tid

Essensen af det jeg gør….

Ærlig og selvkærlig og hvad jeg mener med det...

Kroppen er en sladrehank…

Booking…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *