Yoga

En stor del af min egen heling efter hjernerystelse og piskesmæld er sket gennem yoga. Yoga er derfor stadig en kæmpe del af mit liv og også noget jeg deler ud af. Jeg er både uddannet Børneyogalærer og Rasa Yoga lærer, samt har en masse kurser bag mig inden for meditation, børn med særlige behov m.m.

Aktuelle hold
Ærlig og Selvkærlig YOGA – Baggårds Ro på Østerbro
17.00-18.30
Uge 17-26 onsdage
LINK TIL INFO OG TILMELDING

Tematiseret yoga og selvmassage (kropsterapeutisk yoga) – Osramhuset på Nørrebro
I samarbejdet med Aftenskolen Pas På Hovedet
OBS! Specialhold for hjernerystelsesramte!!
11.30-13.00
Uge 17-24 – tirsdage
LINK TIL INFO OG TILMELDING

Ærlig og Selvkærlig Familieyoga – Østerbrohuset
15.30-16.30
Uge 23-26 tirsdage
LINK TIL INFO OG TILMELDING

Private lektioner
Jeg tilbyder private lektioner, hvor du kommer til mig, eller i særlige tilfælde, hvor jeg kommer til dig. De private lektioner er til dig, der har brug for at der er fokus kun på dig og din problematik. Det er også til dig, der har svært ved at skulle være i et rum med mange andre mennesker. Du kan f.eks. have hjernerystelse eller piskesmæld, angst, eller andre problematikker.

Booking skal ske ved personlig henvendelse på 26130010 eller via email.

Workshops
Når jeg underviser har jeg altid et tema, der kæder yogaen sammen med livet, fordi yogamåtten er et genialt sted at øve sig. Der er sikkert og roligt og vi kan ikke gøre noget forkert. Jeg elsker at tilrettelægge yogaundervisning til specifikke grupper, herunder f.eks. fodboldspillere, unge med eksamensangst, flygtninge, kvinder med lavt selvværd osv. Workshops er både noget jeg slår op selv, men også både enkeltstående workshops og forløb der kan aftales, hvis du står i spidsen for en gruppe der kunne have et behov.

Booking af forløb for en gruppe kan ske ved personlig henvendelse på 26130010 eller via email.

Aktuelle workshops