Ærlig og Selvkærlig

Kroppen og sindet er i fokus, for det er i et ærligt og selvkærligt samspil mellem de to at du kan føle dig fri.

Frihed er sundhed.

Sundhed starter for nogen i kroppen, andre i tankerne, og andre har brug for at lægge en plan.

Jeg har samlet det hele under én hat og glæder mig til at arbejde med dig lige netop dér hvor du har brug for det.

Kropsterapi

Jeg arbejder MED dig og din krop. Jeg lytter, stiller spørgsmål, mærker efter og guider dig alt imens jeg med fast, men kærlig hånd trykker, masserer, bevæger og løsner din krop.

Hvert behandlingsforløb er forskelligt. Det kommer helt an på hvad du har behov for og hvad jeg fornemmer der ligger til grund for dine smerter og spændinger. Jeg har klienter, der én dag har brug for hårde tryk og kraftig pulsering og en anden dag blide tryk og lange hold med varme hænder.

Book en afklarende Behandling og Samtale her. 

Da kropsterapi er en dybdegående behandling vil du sandsynligvis opleve eftervirkninger på behandlingen i dagene efter. Du kan her downloade en pdf med information, som du bedes læse inden din første behandling. Klientinformation

Yoga og meditation

For nogen er yoga et godt sted at starte, eller et perfekt supplement til kropsterapien, når behandlingerne har løsnet de stærkeste spændinger.

Jeg underviser med udgangspunkt i Rasa Yoga, og underviser både 1:1, små grupper og større hold. Du kan finde aktuelle hold under fanen YOGA.

Personlig udvikling

Vi er alle lidt indviklede. Vi har brugt et helt liv på at vikle os ind og for mig handler personlig udvikling om at forsøge at vikle os ud igen. Mere om det på bloggen.

Jeg har en kæmpe værktøjskasse med redskaber, der kan hjælpe dig på vej – noget er fra mine egne erfaringer og min egen udvikling, og andet er ‘erhvervet’ gennem certificeringer hist og her.

Jeg arbejder med inspiration fra bl.a. Tony Robbins, Wayne Dyer, Gabor Maté, Steven Covey, og mange andre. Et redskab jeg er certificeret i hedder Goal Mapping og er et system der kan hjælpe dig med at blive på kursen, selvom noget går skævt. Det integrerer begge hjernehalvdele og bliver ikke endnu en liste på bunden af skuffen. Skriv til mig, hvis du er klar til næste skridt.